Wil jij je bruiloft of jubileum

vieren bij Bon Vivant?

Heb je wat te vieren?

Bon Vivant is de unieke locatie voor uw bruiloftslunch of diner. Door de centrale ligging in Bennebroek bij uitstek geschikt voor jullie feestje. Bon Vivant ligt centraal tussen Haarlem en Hillegom, is eenvoudig bereikbaar en heeft voldoende gratis parkeerplaatsen aan de overzijde van ons restaurant.

Wij leveren graag onze bijdrage om u een onvergetelijke huwelijksdag te bezorgen. Onze service houdt daarom niet op bij het bespreken van de culinaire invulling van die dag. Wij denken graag met je mee over de tijdsplanning van de dag, de eventuele aankleding van de ruimte, suggesties voor muzikale invulling en zoeken naar een invulling die geheel bij u past. Uiteraard houden wij rekening met je persoonlijke wensen en organiseren met veel plezier een “feest op maat”.

 

Persoonlijk gesprek

Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend en persoonlijk gesprek. Je krijgt zo een goede indruk van de sfeer van ons restaurant en tijdens het gesprek kunnen wij al je persoonlijke wensen inventariseren. Aan de hand waarvan wij u een passende voorstel kunnen doen.

Neem contact op voor het bespreken van de mogelijkheden via het contactformulier.

CONTACTFORMULIER

Soort partij

11 + 13 =

Condoleance

Namens Bon Vivant willen wij u condoleren met het verlies van uw dierbare. Er moet in deze tijd heel veel geregeld worden, waarbij het herdenken van de overledene door familie en vrienden tijdens een condoleance er een van is. Wij helpen u hier graag bij. 

In ons sfeervolle restaurant zijn diverse mogelijkheden. Om het u wat makkelijker te maken hebben wij alvast een aantal arrangementen voor u samengesteld, uiteraard is dit eventueel ook naar eigen wens in te vullen. In een informele sfeer kunt u met uw gezelschap gebruik maken van bijvoorbeeld een koffietafel, een high tea, een uitvaartborrel of verschillende lunch of diner mogelijkheden.