loading

Over Grand Café Bon Vivant

Bij ons draait het om de sfeer en je welkom voelen.

Locatie Bennebroek

Na ons Franse avontuur hebben wij Hennie, Helga en zonen Mike en Sander, op 7 November 2014 in Bennebroek een nieuw Grand Café Bistro, genaamd Bon Vivant geopend.

 

Het Grand Café waar het bekende restaurant Les Jumeaux was gevestigd, is geheel verbouwd en is omgetoverd tot een zeer gezellig eigentijdse Bistro waar men kan binnenlopen voor alleen een drankje, klein hapje of lekkere gerechten van de Houtskool Grill. We hebben gekozen voor een laagdrempelig concept, waarbij een ieder zich zal thuis voelen.​

 

Volgens Italiaanse/ Spaanse gewoonte serveren wij bij ieder drankje een kleine versnapering.

 

Een Grand Café Bistro waar je kunt wegzakken in een lounge fauteuil bij de haard op de veranda of lekker hangen aan de bar of aan één van de hoge of lage tafels in de brasserie of caféruimte.

 

Tevens niet te vergeten de binnentuin. In de winter is deze tuin overdekt en in de zomer gaat het dak er bij mooi weer helemaal af.

 

In ieder geval draait het bij ons om de sfeer en je welkom voelen. Dat is het concept van Bon Vivant.

Locatie Bennebroek

In Bennebroek maken wij al sinds november 2014 furore met onze Ibérico spareribs en burgers.

 

Vanaf begin oktober 2017 zijn wij (Hennie en Helga, Mike en Sander van Ommen) gestart met een tweede vestiging in de binnenstad van Bennebroek. Om precies te zijn op de begane grond in het voormalige pand van Seymour op de hoek van de Lange en Korte Veerstraat.

 

Mike van Ommen verklaart waarom zijn familie de stap neemt om in dit pand (uit 1899) te trekken:

“Het pand is prachtig, we hebben een bierwand gemaakt met acht bieren waar gasten zelf kunnen tappen. Verder is er een houtskoolgrill in de keuken. In het restaurant zijn ongeveer 80 zitplaatsen, vanaf mei buiten zo’n 60 zitplaatsen.”

 

De broers Mike en Sander van Ommen gaan Bon Vivant Bennebroek zelf runnen. Mike in de keuken en Sander in de zaal.

Top